Klantenservice

 • Retourneren;
 • Levertijd en verzendkosten;
 • Garantie en klachten;
 • Betaalmethodes;
 • Contact.

  Retourneren

  Bedenktijd/retour

  Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

  U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rayheere.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

  Product ruilen?

  Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@rayheere.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

  Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

  Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

   

  Levertijd & verzendkosten

  Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Levering verloopt via de postbode of een pakketbezorger. Over het algemeen zal de levering binnen 7 werkdagen plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

  De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten.

   

   

  Garantie & Klachten

  Garantie

  Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
  Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn. Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

   

  Klachten

  Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@rayheere.com

   

  Betaalmethodes

  U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

 •  iDEAL
 • Overboeking
 • Creditcard
 • PayPal
 • Apple Pay / Google Pay

  Contact

  Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

   

  Ray Heere – rayheere.com

   

  Tel: 06 2514 1378
  Mail: info@rayheere.com
  De handelsnaam van ons bedrijf is: Scooper Vormgeving
  Onze domeinnaam is rayheere.com
  Ons vestigingsadres:
  Achterom 19
  1621 KP Hoorn (NH)
  KVK: 37106239
  BTW: NL002177864B87